Slăbire socială

Lista completa analize

slăbire socială pantaloni de slăbire

Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi © Slăbire socială Acasandrei Mihaela, Nutriționist - Dietetician Un studiu publicat în jurnalul științific Obesity a analizat modul în care decizia și dorința de a pierde în greutate influențează modul în care persoanele interacționează în mediul social.

Conform studiului, indivizii își modifică contactele din mediul de socializare în momentul în care doresc să inițieze procesul de scădere în greutate sau dacă aceste schimbări i-ar putea ajuta, sau din contră le-ar putea submina obiectivele stabilite în privința reducerii ponderale.

slăbire socială clinica slabit ploiesti

Deși aceste slăbire socială ar putea ajuta la diminuarea stigmatului social și a discriminării cu privire la greutate, ele nu încurajează procesul de slăbire.

Se pare că majorarea intracțiunilor cu persoane cu o greutate mai slăbire socială decât individul în slăbire socială și limitarea interacțiunilor cu cele care au o greutate mai mare a fost asociată cu pierderea ponderală.

Studiul s-a desfășurat timp de 1 an —la care au participat 9, de persoane.

slăbire socială cura de slabire cu orez si lamaie

Rezultatele acestui slăbire socială subliniază dimensiunea socială a supraponderii și a obezității. Deși sunt necesare studii suplimentare pentru validarea acestor descoperiri, trebuie luată în considerare și dinamica interpersonală a individului pentru succesul intervenției dietetice și clinice în vederea scăderii în greutate.

slăbire socială dieta alimentare detox

Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă! Alte articole din aceeași secțiune:.

slăbire socială balsam de tigru slăbire

Ațiputeafiinteresat