Slaboficat prospect, Zdrovit Slaboficat Slim x 30cps

slaboficat prospect

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul SlaboFicat Slim 30 capsule Descriere: SlaboFicat Slim 30 capsule este un supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii ficatului, cat si la mentinerea unei greutati corporale optime.

slaboficat prospect vitamine pt slabit

SlaboFicat Slim 30 capsule contine colina ce ajuta la mentinerea functiei normale a ficatului si metabolismului normal al lipidelor si homocisteinei, armurariu cu actiune de regenerare hepatica, piper negru pentru eliminarea toxinelor, si curcuma pentru mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange, si astfel, pentru mentinerea unei greutati corporale optime. Contraindicatii: SlaboFicat Slim 30 capsule este contraindicat femeilor în primul slaboficat prospect de sarcină, precum și în caz de endometrită și chist ovarian.

slaboficat prospect komposisi obat ceai slăbit

Poate interacționa cu anticoncepționalele orale și cu unele medicamente Proprietati: - armurariul ajuta slaboficat prospect regenerarea hepatica - piperul negru favorizeaza eliminarea toxinelor din organism slaboficat prospect curcuma ajuta la mentinerea unei greutati corporale optime. Compozitie: - Bitartrat de colina mg - Extract din frunze de armurariu mg - Extract uscat de rizom de curcuma 30 mg - Extract de boabe de piper negru 5 mg - Crom 20 mcg Adulti: capsule pe zi, inainte de masa.

Cantitate: 30 capsule.

slaboficat prospect plafar tei ro picaturi de slabit

Ațiputeafiinteresat