Povestea noastră

Trăim într-o eră a inovației. De la an la an, apar tot felul de noi tehnologii și oportunități în mai toate domeniile, menite să ne simplifice și îmbunătățească viața. Până la mijlocul anilor 2000, nici nu știai ce e acela un smartphone. Acum, probabil nu te vezi trăind fără unul.

Totuși, când vine vorba de pofta de dulce, pare că suntem obligați să ne complacem și să recurgem la aceleași prăjituri plictisitoare, pline de ingrediente ieftine și de proastă calitate, total nepotrivite din punct de vedere al valorilor nutritive.

Ne-am dat seama că există o problemă majoră în rândul pasionaților de dulciuri. Aceștia aproape că au fost uitați atunci când se caută soluții la diverse probleme. Și ne aflăm mulți în barca asta... cărora nu ne rămâne, din păcate, decât fie să consumăm dulciurile obișnuite și să suportăm consecințele nefaste prin prisma unei sănătăți șubrezite și al unui aspect fizic inestetic, fie să ne întrebuințăm întreaga noastră voință pentru a ne abține, ceea ce ne reduce calitatea vieții și ajungem să ne supunem singuri unui stres psihologic inutil. Câtă voință și poftă de viață ne mai rămâne pentru altceva atunci?

Așa că, încă din 2015, lucrăm la astfel de rețete de prăjituri sănătoase, cu calorii puține, pe bază de proteine, fibre, carbohidrați cu eliberare treptată și grăsimi sănătoase. Iar acum, am ajuns în punctul în care îți putem prezenta cu mândrie aceste prăjiturele proteice pe care le-am numit #lejere pentru că… exact asta e ceea ce sunt: un dulce lejer, cu care te poti răsfăța. Iar partea frumoasă e că te poți răsfăța chiar zilnic, pentru că e un dulce hrănitor, menit să-ți ofere nutrienții de care ai nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă.

Le coacem cu drag în laboratorul nostru cochet. Pe cele care se cer la cuptor, evident, pentru că unele nici nu vor s-audă de el și preferă să ajungă la tine în varianta lor raw. Pentru ca și tu faci parte din povestea noastră!

0
Tocmai ce ai ratat livrarea de astăzi... Comandă acum pentru a le primi vineri, sept. 17.