Modalități de livrare

​Modalități de livrare

​Ai ​4 variante de a ​pune mâna (și gura!) pe​ aceste ​gustări proteice ​sănătoase:

​Livrare directă la adresa aleasă

​Povestioară amuzantă despre curierat

Cat de cunoscut ți-e următorul scenariu?

Dai o comandă online, primești un mesaj că ți se va livra în ziua X, în intervalul orar 9-19. De parcă nu ai avea nimic mai bun de făcut decat să aștepți cuminte curierul la adresă timp de 10 ore 🙂

În ziua livrării, te sună curierul într-un moment aleatoriu din zi și îți spune cu nonșalanță, pe un ton impasibil, acele 2 cuvinte de care ți-e groază: „Sunt jos.”

​”Poți să fii tu jos si răs-jos, eu sunt în cu totul altă parte a orașului, știi, unde am treabă.”

Apoi nervi, frustrări și întârzieri până intri în posesia pachetului pe care îl aștepți de atâta vreme.

​Noi nu procedăm ca un curier obișnuit. Nu alocăm comenzii un interval de timp care se întinde pe ​durata întregii zile și nu te sunăm cu tradiționalul și ​mult temutul „Sunt jos.”

​În momentul în care ai plasat comanda, ​te vom contacta telefonic și vei programa împreună cu noi cel mai buninterval orar pentru tine, de doar 1 oră​, în care să-ți aducem ​gustările proteice.

​Ridicare de la sala la care te antrenezi

​Suntem flexibili, așa că poți opta și pentru a-ți livra ​gustările proteice direct la sala la care te antrenezi.

Doar spune-ne care e ​sala când plasezi comanda și când ai următorul antrenament*. După antrenament, te vei bucura nu numai de gustul ​savuros al ​gustărilor noastre proteice, ci și de recuperarea​ rapidă la care contribuie acestea.

*în​ maximum 48 ore

​Ridicare ​direct de la noi de la laborator

Nu vrei să îți aducem noi ​gustările proteice? Nicio problemă, poți veni tu după ele când ai drum în zonă și nici nu mai plătești transportul! Tot ce trebuie să faci ​e să alegi Colectare locală în momentul plasării comenzii.

Ne găsești la adresa de mai jos, în intervalul orar 13-21, de luni până vineri. Sună-ne cu 30-45 minute înainte ca să-ți pregătim pachetele și dă-ne un semn când ai ajuns.

Te așteptăm cu drag!

​Comandă rapidă prin EuCeMănânc

​Vrei să te bucuri de #lejere ultra mega super rapid?

Te ​rezolvă prietenii noștri​ de la ​EuCeMănânc​, una din cele mai populare platforme de comenzi rapide.

Tot ce trebuie să faci e să comanzi prin intermediul platformei lor si produsele noastre vor ajunge tine cât ai zice ​gustări proteice!

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.