Misiunea noastră

Misiunea noastră e simplă: să îți oferim ție puterea de a mânca dulce fără să te îngrași!

Suntem programați din punct de vedere evoluționist să ne placă dulcele. Această afinitate pronunțată a noastră pentru dulce provine dintr-un mecanism de supraviețuire, și anume, de faptul că zaharurile – sursa preferată de energie a corpului și creierului – erau resurse foarte rare și prețioase pentru strămoșii noștri.

Unde mai punem tradițiile cu care suntem crescuți... Pe lângă mita zilnică constând în dulciuri pe care ne-o dau părinții pentru a face diverse lucruri, de sărbători se sparge conducta la dulce, când Moș Crăciun, Moș Nicolae și Iepurașul par ca au propriile lor fabrici de dulciuri.

Așadar, vrei nu vrei, pofta de dulce e în ADN-ul tău, iar dacă încerci să i te împotrivești, e o luptă pierdută de la bun început. Așa că, obiectivul nostru e îndrăzneț și vrem să redefinim modul în care tu și cei ca tine consumați dulciuri.

Prăjiturile clasice, pe lângă că sunt nesănătoase, sunt și plictisitoare. Ne-am săturat cu toții de banalele eclere, savarine și amandine...

Scopul nostru e să îți oferim oportunitatea de a mânca un dulce sănătos, care să îți furnizeze rezultatele pe care ți le dorești. O gustare foarte sățioasă, care îți satisface atât pofta de dulce, cât și foamea, două nevoi umane de bază și te ajută, astfel, să fii persoana aceea în jurul căreia e o adevărată plăcere să te afli:

  • în formă
  • sănătoasă
  • care se simte bine în pielea ei
  • cu respect de sine și, automat, și pentru cei din jurul ei
  • cu o vitalitate și energie debordante
  • cu o atitudine optimistă și pozitivă asupra vieții

Dulciuri cu scop, pentru un scop. Primul dulce care nu îngrașă din România!

0
Tocmai ce ai ratat livrarea de astăzi... Comandă acum pentru a le primi vineri, sept. 17.