Doamnă slăbitoare, Cum am slăbit 60kg cu Metabolic Balance - Partea 2 :: Metabolic Balance

Cum am slăbit 60kg cu Metabolic Balance - Partea 2

regim de slabit cu 1200 calorii pierderea in greutate metabolismul grasimilor

Vezi galeria foto La aproape 10 ani de când a jucat rolul de asistentă la emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă, doamna Bamboi a revenit pe sticlă.

Femeia care a devenit celebră, după doamnă slăbitoare s-a aflat că are 13 copii şi că nu i-a văzut de mult timp, pentru că suint împrăştiaţi în mai multe ţări din Europa, are un nou look şi a mai dat jos din kilogramele în plus.

Totul s-a desfăşurat pe repede-nainte, doamnă slăbitoare că fosta asistentă a prezentatorului s-a grăbit să plece spre aeroport, unde are un zbor de prins.

slabesti mancand doar fructe alimentele care ard grasimile de pe burta

Ea merge în Norvegia la o parte dintre copiii săi. În cadrul interviului, doamna Bamboi a mărturisit că viaţa i s-a schimbat complet după ce a apărut la TV, pentru că lumea o recunoaşte pe stradă şi nu puţiini au fost aceia, care i-au cerut autografe. Am cunoscut o mulţime de lume prin intermediul tău, lumea mă recunoaşte pe stradă, acum staţi cu ochii pe televizor.

arderea grasimilor peste 60 de ani cea mai buna aplicatie pentru slabit

Mi s-a mai născut o nepoţică, s-a înmulţit familia Bamboi, face un an în decembrie. Doamna Bamboi are 13 copii şi a devenit cunoscută pentru faptul că avea un număr impresionant de moştenitori pe care nu îi mai văzuse de mai bine de zece ani. Toate astea pentru că ei locuiesc în diverse zone doamnă slăbitoare Europei.

slabire mustang 159 slăbire

Ațiputeafiinteresat