Dieta gerson. Dieta Gerson – principii, indicații și efecte

Terapia anticancer Gerson

dieta gerson

Cu toate acestea, nu a reușit să învingă cancerul, boala nemiloasă care face milioane de victime în fiecare an, la nivel mondial. Și totuși, dieta gerson.

dieta gerson

Max Gerson ne-a oferit o rază de speranță, prin terapia alternativă care îi poartă numele. Înel a fost primul medic dieta gerson lume care a spus despre cancer că ar fi cauzat de mai mulți factori independenți.

dieta gerson

Dintre cei 49 de astfel de factori identificați până în prezent deficiențele de nutriție, radiațiile de diverse tipuri, ingerarea aditivilor alimentari, stresul cronic, consumul de tutun și de alcool etc.

Tocmai de aceea, Terapia Gerson are la bază o dietă care include fructe și legume proaspete, cultivate organic, și 13 pahare de sucuri dieta gerson pe zi, la intervale fixe.

dieta gerson

După 70 de ani de la apariția terapiei, timp în care mii de pacienți au fost tratați cu succes, fiica dr. Gerson, Charlotte, ea însăși terapeut în medicina alternativă, împreună cu dr. Morton Walker oferă și mai multe informații despre efectele puternice de vindecare ale fructelor și legumelor organice. Află: cum să învingi cancerul schimbând chimia organismului;cum să prepari sucuri prin tehnici speciale pentru a le maximiza puterea de vindecare;cum să scapi de alergii, obezitate, dieta gerson, SIDA, lupus și alte boli;ce suplimente întăresc sistemul imunitar.

Învinge boala cu ajutorul Terapiei Gerson!

dieta gerson

Ațiputeafiinteresat